Küçük Yangın Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Yangın veya ivedili pozisyon vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca tahliye edilmesi sinein Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da muayyen özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu yürekğimizde yangın bapsı Adana münasebetiniz ciğerin bilmeniz gerekenleri detaylı bir halde ele alacağız. 

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlır. Bu malzemelerin kanatı saf, yangın kapıları çoğunlukla özel istila ve kapı menteşeleri kabil öbür yangın esirgeme özelliklerine sahiptir.

Geniş olmalıdır: Ivedili çıkış kapıları, takkadak bir küme insanoğlunun aculca çıkış yapabilmesi karınin yeterince geniş olmalıdır. Bu da kapının açılmasının hızlı ve kolay olması demeına hasılat.

Yangın Kapısı Tatbikat Amacı Yangın kapılarının üretim amacı insanoğlu katkısızlığını koruyup yangın ve duman gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Merdivenin genişliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni akıcı bir şekilde olması gerekmektedir.

Ayrıca geniş bayi ağına sahip firmamız montaj ve hizmet konulemleri esnasında kullanıcılara vahim kolaylık sağlamlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında saygınlık bir kriter olarak gösterilebilir.

Ayrıca, acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, mutabık şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

- İnternet sitesinin nöbetlevselliğini ve performansını arttırmak suretiyle sizlere sunulan hizmetleri yetiştirmek,

Yangın Bapsı, ivedi durumlarda strüktürdan emniyetli bir şekilde boşaltma olanakı sağlayıcı, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve anatomi hayatını asliye kayran, strüktürların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın Bapsı esas amacı insanların ziyan gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya daha edepli malzeme kullanılabilir. Yine bu tip bapda bir ölçünlü olmadığı ciğerin sac kalınlığı 1.0 mm yahut elan edepli kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, doğrusu belgesiz bir yangın kapısını gayrı ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den süregelen fiyatlara çıkarmak mümkündür. Ivedili çıkış kapısı olarak da Yangın Merdiveni Kapısı adlandırılan bu baplar ucuz yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Montaj: Yangın bapsı, hak şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, kompetan bir kadro tarafından gerçekleştirilmelidir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faik kalite, peklik, %100 projeye ahenk ve uygun eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page